Æ`HAWFEST

Æ Hawfest

Æ Hawfest – eller havfesten, som man ville sige på rigsdansk – er Hvide Sandes årlige byfest, som arrangeres af Boldklubben Klitten og løber af stablen hver eneste sommer i uge 28.

Overskuddet fra arrangementerne* går ubeskåret til Boldklubben Klitten til glæde og gavn for alle byens fodboldglade børn og voksne.

Det er en festuge, hvor en rigtig stor gruppe frivillige borgere og boldspillere stiller op for at give unge som ældre, turister og herboende en fantastisk sommeroplevelse med koncerter, lokalrevy, gadefodbold og meget meget mere.

Har du lyst til at give en hånd med i uge 28 og opleve den fantastiske stemning og det stærke sammenhold blandt de frivillige, er du altid velkommen til at kontakte havfestudvalget på aehawfest@gmail.com. Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Du kan også følge os på Facebook og på hjemmesiden www.hvidesande.nu/hawfest hvor vi sætter fut i forventningsglæden og holder dig opdateret om de enkelte arrangementer i uge 28.

Vi ses til Æ Hawfest i Hvide Sande!

PS: Interesseret i hawfestens mere end 40-årige historie? Så læs artiklen Historien om Æ Hawfest på fanebladet (artiklen udkom første gang i 2015 i det lokale julehæfte Ywl o æ Kle’t).

* Tørfisk-koncerten, som efterhånden er blevet en fast del af hawfest-ugen, arrangeres af Klittens Borgerforening og overskuddet herfra går naturligvis til borgerforeningen, som sørger for, at pengene kommer ud og gør gavn i lokalsamfundet. Læs mere om Klittens Borgerforening på http://www.klittensborgerforening.dk.