Så er der KUN 1 omklædningsrum tilbage :-)

image Gulv Sponsorer
15. marts 2018 kl. 19:12
Gulv Sponsorer

Klubhuset har fået en ordentlig makeover, og der er blandt andet kommet nyt gulv og loft samt renovering af omklædningsrummene mm. I den forbindelse er der blevet lavet et nyt tiltag, hvor vores sponsorer har mulighed for at sætte deres eget præg på udseendet af vores klubhus.

Vores sponsorer har nu muligheden for at kunne købe deres "eget" omklædningsrum som vil blive udsmykket med deres eget logo!

Der er allerede fem sponsorer, som har valgt at købe et omklædningsrum. Nedenfor vises et par billeder af hvordan det færdige resultat ser ud.

Vi vil derfor gerne have lov til at tilbyde jer at ”købe” jeres helt eget omklædningsrum.

Vi har 6 stk. til salg, og de sælges efter først til mølle princippet

Hvad får man:

Et stort rundt logo midt på gulvet, str. 120 cm i diameter samt navn på skiltet ved omklædningsrummet

Hvad koster det:

Prisen er kr. 2500,00 pr. år, og det sælges for en 3 årig periode, hvor man vil blive opkrævet beløbet en gang om året

Vi betaler for selve opsætningen

Vi håber meget I vil bakke op om det nye initiativ, og I er velkomne til at kontakte os og evt. komme forbi og se de der allerede er solgt

Kontakt:
Johnny Vestergaard tlf. 20141596